Üyelerinin Fikirlerini Önemsiyorlar

Haberler / Ekonomi

Üyelerinin Fikirlerini Önemsiyorlar

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı hizmet binasının 3.katında 2015 yılı sonuna kadar SGK İlçe Hizmet Merkezi olarak hizmet veren, SGK Merkez Müdürlüğü’nün kendi hizmet binasına taşınmasından sonra boşalan 3.kata, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Meclis Kurulu’nun istişareleri sonucunda gerekli bakım ve tadilatları yapılarak üyelerinin kullanım amacına uygun olarak üye hizmet salonu oluşturulması kararlaştırıldı.

Salonun bakım, tadilat ve iç tefrişatları tamamlanarak üyelerinin sorunlarını iletebilecekleri çözüm odaklı çalışmaların yapılacağı, birbirleriyle karşılıklı diyalog ortamı oluşturuldu. Bu kapsamda oda yönetimi tarafından bütün üyelerinin gruplar halinde davet edilerek, kendileri için oluşturulan ortam kendilerine tanıtılmaya başlandı. Bu güne kadar 1,2,3,4,5 No’lu meslek gurubu üyeleri ile istişare toplantıları yapıldı. Toplantılar kalan 6. ve 7. gurup üyelerinin daveti ile devam etmektedir.

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe: “FİKRİNİZİ ÖNEMSİYORUZ” teması ile başlayan davetler sonucunda üyelerimizin sorunlarını ve fikirlerini çok önemsediklerini, sorunların belirlenmesi ve çözüm odaklı çalışmaların başlamasında üye toplantılarının çok önemli olduğunu belirtti.Oda tarafından sağlanan üye hizmet salonu ile oluşturulan ortamda üyelerin istedikleri her gün gelerek sorunlarını birebir iletebileceklerini söyledi.

  • Okunma: 2108

Yorumlar (0)Yorum Yap