Vali Tutulmaz’dan Emirdağ Ziyareti

Haberler / Güncel

Vali Tutulmaz’dan Emirdağ Ziyareti

Gün içerisindeki programları dahilinde ilk olarak Emirdağ ilçemize bağlı Yüreğil köyüne ziyaret bulunan Vali Mustafa Tutulmaz vatandaşlarımız ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Yüreğil Köyü ziyareti sırasında Yüreğil İlkokulunu da ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Vali Tutulmaz, öğrencilere kitap okumanın öneminden bahsetti ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Daha sonra Vali Mustafa Tutulmaz, Gömü Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Hakkı Tekin’den beldede yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler aldı. Gömü Beldesini ziyareti sırasında Gömü kavşağında görev yapan emniyet ve jandarma ekiplerini denetleyen Vali Mustafa Tutulmaz, yapılan çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgiler aldı, ekiplere çalışmalarında başarılar diledi. Vali Mustafa Tutulmaz, Gömü Beldesinde bulunan Gömü Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonunda denetlemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı, hasta vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Emirdağ ilçe ziyareti kapsamında Emirdağ Kaymakamlığını ziyaret ederek ilçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaret sırasında İlçe Müdürleri ile toplantı yaptı. Vali Mustafa Tutulmaz, Emirdağ ilçemizdeki programları sırasında esnafları ziyaret ederek hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Vali Mustafa Tutulmaz, Emirdağ ilçe ziyareti kapsamında Emirdağ İlçemizde Hayırsever tarafından yaptırılan ve inşaatı devam eden Fazlı-Macide Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Daha sonra Emirdağ Huzurevini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz Huzurevi sakinleri ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Emirdağ Huzurevi ziyaretinde Vali Tutulmaz, Huzurevi sakinlerinin yapmış oldukları el işi çalışmalarını inceledi.

Afyonkarahisar-Ankara yolu üzerinde bulunan Karayolları Köroğlu Bakımevinde incelemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz kış için alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük Eylem Planı çerçevesinde inşaatı devam eden ve İscehisar-Seydiler Kasabası yakınlarındaki Anadolu Açık Hava Müzesi inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz yetkililerden bilgiler aldı.

  • Okunma: 1827

Yorumlar (0)Yorum Yap