Vali Yıldırım'dan Emirdağ'a Ziyaret

Haberler / Güncel

Vali Yıldırım'dan Emirdağ'a Ziyaret

İlçelerdeki eğitim, sağlık ve diğer faaliyetlerin yanı sıra ekonomik ve sosyal hayatın nabzını tutmak üzere ilçelere yaptığı ziyaretleri devam ettiren Valimiz Aziz Yıldırım, Emirdağ ilçemize ziyarette bulundu. Valimiz Aziz Yıldırım’a ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Orhan Sırma ve İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen eşlik ettiler.

Emirdağ ziyareti kapsamında ilk olarak Emirdağ Kaymakamlığına ziyarette bulunan Valimiz Aziz Yıldırım’ı Kaymakam Hüseyin Sayın, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Orhan Özden, İlçe Emniyet Müdür Vekili Abdurrahman Sonakalan, EYAD İkinci Başkanı Necati Şevik ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Kaymakamlık makamına geçen Valimiz Aziz Yıldırım’a ilçenin ekonomik ve sosyal durumunu içeren bilgiler veren Kaymakam Hüseyin Sayın, Sayın Valimizin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerinin bulunduğunu, ayrıca çok sayıda Emirdağ’lı hemşerimizin yurtdışında yaşamlarını sürdürdüğünü, Emirdağ’lı vatandaşlarımızın bilhassa yaz aylarında ilçelerine geldiklerini belirterek, Sayın Valimizi de yaz aylarında tekrar ilçelerinde görmek istediklerini ifade etti.

İlçe ziyaretlerinin önemine değinen Valimiz Aziz Yıldırım, ilçe ziyaretleri sırasında her bir bilginin, istek ve talebin ete kemiğe büründüğünü, ilçeleri ve burada yaşayan insanları tanırken onların istek ve taleplerinin neler olduğunu, ilçelerde hangi konuların ön plana çıkarılması gerektiğini ve hangi konuların ve kurumların desteğe ihtiyacı olduğunun daha iyi tespit edildiğini söyledi. Afyonkarahisar’ın en büyük ilçelerinden biri olan Emirdağ’ında bulunmanın memnuniyet verici olduğunu sözlerine ekleyen Valimiz Aziz Yıldırım, ilimizin kalkınıp büyümesi için ilçelerimizin de kalkınıp büyümesi gerektiğini, bu anlamda da Valilik olarak ilçelerimize her türlü desteğin verileceğini belirtti.

Kaymakamlık ziyaretini tamamlayan Valimiz Aziz Yıldırım sırasıyla, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Orhan Özden ve İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Sonakalan’ı ziyaret ederek ilçede yapılan yatırımların yanı sıra sosyal, ekonomik ve asayiş durumları hakkında bilgiler aldı.

Emirdağ ilçesi programı sonunda inşaatı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulunan Valimiz Aziz Yıldırım, müteahhit firma yetkilisi tarafından hizmet binası inşaatının son durumu ve ne zaman hizmete alınacağına dair bilgiler aldı.

Valimiz Aziz Yıldırım, Emirdağ ilçe ziyaretini tamamlamasının ardından gün içerisindeki ziyaretini Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin’i ziyareti ile sürdürdü. Ziyarette Afyonkarahisar-Ankara karayolu üzerinde bulunan şirin ve güzel kasabalardan biri olan Gömü Kasabasında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Valimiz Aziz Yıldırım, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin’e başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 4642

Yorumlar (0)Yorum Yap