Vekil Hasretimiz Bitmeli

Haberler / Genel 2015

Vekil Hasretimiz Bitmeli

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca ile MHP Milletvekili aday adayı Abdil Demiral ODAK’a konuştu. Başkan ve aday adayı seçimlere ok iddialı hazırlandıklarını belirterek, “Bu seçimlerde 3 milletvekili hedefimiz var. Güçlü bir ekibimiz var. Emirdağ’ın vekil hasretine son vermek istiyoruz”

7 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimleri öncesi siyasilerle söyleşilerimiz devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca ile Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Abdil Demiral iddialı açıklamalarda bulundu. Seçimlere iddialı ve yoğun bir tempoda hazırlandıklarını söyleyen MHP Emirdağ İlçe Başkanı Morca, “4-5 dönemdir Milliyetçi Hareket Partisi olarak Emirdağ ilçesinde belediye başkan adayı çıkartıyoruz her seferinde ikinci oluyoruz. Bu dönem seçimi almak zorundaydık. Yerel seçimlerde arkadaşlarla dostlarımızla herkesle gece gündüz çalıştık. CHP’den, AK Partinin bazı kesimlerinden destek geldi. Emirdağ tarihinde ilk kez MHP olarak seçimi kazandık. Adayımız olan Belediye Başkanımız Uğur serdar Kargın’ın büyük destekleri oldu” dedi.

Başkanımız iyi çalışıyor

Henüz 10 aydır belediyeyi yöneten Başkan Kargın’ın sürekli teftişten geçtiğini söyleyen Başkan Morca, “Belediyeyi alırken rahat çalışacağımızı biliyorduk. Muhalefet partiden başkan olmak kolay değil. Seçimi nasıl aldıysak ekibimiz aynı şekilde çalışıyor. Biz seçimi aldıktan sonra bize karşı olan gruplar sürekli belediyemizi şikayet ediyorlar. Çalışmamıza engel olmaya çalışıyorlar. Müfettişlerle vakit kaybetmemiş olmasaydık daha çok hizmet ederdik. Buna rağmen 10 milyon liralık bir borç ödedik. Kilitli parke şantiyemizi kurduk. Atıl durumda olan yeri sosyal tesis olarak faaliyete geçirdik. Çalışmaktan kimse yıldıramaz bizi. Bizi şikayet edenlerin çok yanlışları var. Bizim bu yanlışları görmemizi istiyorlar sanırım biz tahmin ediyoruz. Biz onları sıkıştırmayalım onlarda bizi sıkıştırmasın mantığındalar. 10 aylık belediyeciliğimizde sıfır hata ile çalışıyoruz. Bölgenin en tecrübeli belediye başkanı olacak belediye başkanımız. Biz ileride daha iyi hizmetler sunacağız” dedi.

20 yıllık hasret var

20 yıldır Emirdağ halkının milletvekili hasreti olduğunu söyleyen Ceylan Morca, “Biz Emirdağ’dan aday çıkartılmasını ve seçilebilecek bir sıraya konulmasını istiyoruz. Bolvadin, Sandıklı, Dinar, Çay hakkını kullandı. 20 yıldır milletvekili bölgemizden çıkmıyor. Bu sefer biz bunu hak ettiğimizi düşünüyoruz. Birinci sıra merkez ilçenin ikinci sıranın ise Emirdağ’ın olmasını istedik. Taleplerimizi ilettik. Yaptığımız emeğin karşılığını vermelerini bekliyoruz. Biz destek olduk. Bu dönem bu hasrete son vermeliyiz” dedi.

3 vekil çıkatırız

Milliyetçi Hareket Partisine son dönemlerde teveccühün arttığını söyleyen Başkan Morca, “Geçenki seçimlerde ikinci milletvekilliğini küçük bir fark ile kaçırdık. Partimize ciddi bir ilgi oluşmaya başladı. Biz herkesi ülkücü yapamayız ama herkesi MHP ye oy verdirtebiliriz. İkili çıkartırız hedefimiz üç vekil çıkartmak. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve çok iddialıyız. Emirdağ’dan bir vekil çıkartacağız. Uğur başkanımız ve ekibimizle iyi çalışıyoruz. Birde vekil çıkarttığımız zaman daha iyi çalışırız” dedi.

Halkımızla kucaklaşacağız

Milliyetçi Hareket partisi Milletvekili aday adayı Abdil Demiral, milletvekili olması durumunda ilk olarak halk ile kucaklaşacağını söyledi. Demiral, “Ben milletvekili olursam ilk yapacağım iş halkımızla kucaklaşmak olacak. İlimize ilçemize teşekkür ziyareti yapacağım. Biz sadece seçim zamanında onlara gidilmeyeceğini göstereceğiz. İsteklerini taleplerini dinleyeceğiz, çözüm yoları arayacağız. 7 Haziran seçimlerinde yüce Allah’ın takdiri ile bu göreve getirilirsek halkımızla çok iyi bir çalışma gerçekleştireceğiz. Milletvekili olmam durumunda herkes bana rahat ulaşacak. Benim Emirdağ’da işyerim var. Herkes bana rahat ulaşabiliyor. Toplumdan kaçarak iş yapılmaz. Biz kendimizi hiçbir zaman soyutlamadık. Toplumla iç içe iseniz sevilirsiniz takdir edilirsiniz. Herkes ban çok rahat bir şekilde ulaşabilecek” dedi.

Bizde küskünlük olmaz

Milletvekili adayı olmasa bile partisi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğini söyleyen Milletvekili aday adayı Abdil Demiral, “Ülkücülük anlayışında egosunu yenen insandır. Ben değil biz olursak zaten belli bir noktaya geliriz. Başarı öyle elde edilir. Bu şeye de küskünlük bir tarafa biz nasıl şu anda performans gösteriyorsak hatta seçimden sonra da aynı performansı göstereceğimizden emin olabilirsiniz” dedi.

Ekonomik kriz var

Ülke gündemi ile ilgili sorularımızada cevap veren başarılı işadamı Abdil Demiral, “Şu anda adı konmadık bir kriz yaşıyoruz. Gerçekten bir kaç yıldan beri esnafımız sıkıntı çekiyor. Gündem değiştiği için tam bir şey yapılamıyor. Ekonomik gündem rayına oturmuyor. Herkesin gözü önünde. Cumhurbaşkanı ve Merkez Bankası arasındaki çekişmeden dolayı döviz politikası faiz politikası ile çekişmeden dolayı istikrar olmadığı buradan ortaya çıkıyor. Herkes gelecekten umutsuz. Ülke bütünlüğü ülkenin genel problemleri ile ilgili halkımız endişe içerisinde” dedi.

İktidara yürüyoruz

MHP’nin iktidara yürüdüğün söyleyen Demiral, “Elbette Milliyetçi Hareket Partisi iktidara yürüyor. Tabii bu halkın teveccühü ile olacak, iktidar olacağız. Milliyetçi Hareket Partisi iktidara yürüdüğü için elbette birinci parti olmak için mücadele verecek. Milletvekili sayısının çoğunluğunu alacağımızdan eminim. Şu anda biz 1999 ruhunu yaşıyoruz. Gittiğimiz her beldeden yerleşim yerinde gördüğümüz ilgi ve alaka bizleri son derece mutlu ediyor. Kesinlikle MHP iktidara geliyor. Halk ile içiçe olacağız. Yurt dışında yaşayan gurbetçi hemşerilerimize selam iletiyor seçimlere kayıtsız kalmamalarını istiyoruz” dedi.

  • Okunma: 2371

Yorumlar (0)Yorum Yap