Vergi Dairesinden Borçlu Mükelleflerine İsmen Çağrı

Haberler / Güncel

Vergi Dairesinden Borçlu Mükelleflerine İsmen Çağrı

Emirdağ Vergi Dairesi Müdürlüğü, Emirdağ'da yayın hayatına devam eden yerel gazetelere ilan vererek borçluları vergi dairesine davet etti. Verilen ilanla Emirdağ Vergi Dairesi mükelleflerinden olup; vergi dairesine verilen adreslerde kendilerine ulaşılamayan kişilere borcu tebliğ edilemediğinden bu şekilde bir yol izleyerek mükelleflerini borçlarını ödemek üzere 30 gün içerisinde Emirdağ Vergi Dairesine davet etti. 71 mükelleften oluşan listede borç miktarları da yer alıyor.

Yerel gazetelere verilen ilanda "Emirdağ Vergi Dairesi mükelleflerinden olup, aşagıdaki Adı Soyadı/Unvanı yazılı mükellef adına tahzim edilen ödeme emirleri ve vergi ceza ihbarnameleri mükelleflerin bilinen adreslerinde bulunamamaları sebebi ile posta ve memur eliyle tebliğ edilemediğinden 213 sayılı V.U.K.’nun 103 ve 106. maddelerin hükmüne göre ilgililerin ilan tarihinden itibaren 1(bir) ay içinde Emirdağ Vergi Dairesi Müdürlüğüne bizzat veya bilvekale müracaat etmeleri,taaahütle ,mektup veya
telgrafla açık adreslerini bildirmeleri halinde kendilerine süreyle kayıtlı tebliğ yapılacağı, bir ayın bitiminde başvuruda bulunmayan veya adreslerini bildirmeyenler hakkında iş bu ilanın yayın tarihinden itibaren 1 (bir) ayın sonunda tebliğ edilmiş sayılacağı ilan olunur."

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 14.10.2017 21:59
  • Okunma: 6493

Yorumlar (0)Yorum Yap