Verimlilik İçin Üretim Devam Ediyor

Haberler / Güncel

Verimlilik İçin Üretim Devam Ediyor

Emirdağ Belediyesi şirketine ait beton, parke ve bordür üretim tesislerinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Tesisimiz çalışanları hazır beton, kilit parke ve bordür üretimini sürdürüyor. Günlük 600 metrekare üretim kapasitesi olan tesiste üretilen kilitli parke taşı, hazır beton ve bordür taşları Emirdağ Belediyesi’nin ihtiyaçlarını karşılıyor. Bunun yanı sıra, üretilen malzemelerin renk ve çeşitleri olduğu gibi halka satışı da mevcut. Ayrıca; üretilen parke taşları Emirdağ’ın tüm cadde ve sokaklarını güzelleştirmek için kullanılıyor. Yaşam kalitesine katkıda bulunmak üzere kaliteli üretimi hizmet edinen beton, parke ve bordür üretim tesisimiz verimliliğin devamı için çalışmalarına devam ediyor.

  • Okunma: 2721

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • HLL_SVK

    Üretilen taşları görmekten geçtim. Önceden yapılan taşların bozulan yerlerin tamirini bile yapmıyorsunuz. .. her yer berbat bence daha fazla birsey yapmicaksiniz. Görevi bırakın.

  • ahmet

    başkanım artık yollarda görsek şu taşları.. mahalle araları berbat durumda. hala bir değişiklik yok. hep eskiden kalma taşlar var. cengiz palayı aratır oldun.otopark ücretini de geçtim çocuk mezarı gibi yollar var bir de hizmet yapıyoruz diye reklam yapıyorsun.

  • ilginç.

    bu haber her ay yayınlanıyor.bu parke taşlarla kaç mahalle kaç cadde kaç yol yapıldı. üretiyoruz demekle olmuyor. lütfen gerçek bilgileri verelim. habercilikte 5n 1k kuralı vardır.

  • Gömü yolu

    gömü yolu yapılmadıkça memleket köy olarak kalacaktır

  • mahmut atalay cetin

    Daha dune kadar hayal olan isler demmekki istendigi zaman oluyormus
    Bakiyorum yorum goremiyom)))))))))))
    hak edene hakkini vereceksin kard"esim.
    ugur baskan ALLAH in izniyle emirdagini yasanabilir temiz yesil bir memlekete benzetecek bekleyin gorun