www.emirdag.gen.tr 10 Yaşında!

Haberler / Medya

www.emirdag.gen.tr 10 Yaşında!

Emirdağ'ın dünyaya açılan penceresi ve yerel anlamda en eski haber sitesi özelliğine sahip Emirdağ'ın Yaşam Platformu www.emirdag.gen.tr 10 yaşında! Şubat 2006'dan bu yana internet üzerinden Emirdağ'ı tanıtan ve Emirdağ'daki olayları kesintisiz ziyaretçilerine aktaran www.emirdag.gen.tr 10. yaşında da ilk günkü dinamizmi ile yayın hayatına devam ediyor.

Geçen 10 yıllık zaman zarfında ziyaretçilerine Emirdağ ile ilgili her türlü konuda haber ve yazıları aktaran www.emirdag.gen.tr, eleştirel ve bağımsız interaktif tanıtımda Emirdağ adına bir ilk olarak öne çıkarken, yapılan araştırmalar ve çalışmalar ile geleceğe ışık tutuyor.

Yapılan haberlerle Emirdağ adına gündemi oluşturan www.emirdag.gen.tr'nin çalışmalarını değerlendiren Genel Koordinatör Melih Can Kalender "Emirdağ menfaatleri doğrultusunda doğruyu yazmaktan hiçbir zaman çekinmeden tarafsız yayın anlayışımızı dünyanın dört bir yanına yaydığımız için gururluyuz. Yaklaşık 12 milyon ziyaretçiyi geçen internet sayfamızı onlarca ülkeden, günlük binlerce tıklanmalarla ziyaretçilerimize aktardık. Emirdağ ile ilgili çalışmalarımız büyüyerek devam ediyor. Emirdag.gen.tr bir medya markasıdır, bu ismi marka haline getiren ziyaretçilerimize ekibim adına teşekkür ediyorum." dedi.

İşte www.emirdag.gen.tr'ye ait bazı istatistikler:
- 11 milyon 785 bini aşan ziyaretçi
- 151 farklı ülkeden tıklanma
- 41 farklı kategoride, 8800'den fazla haber/köşe yazısı/içerik
- 41 binden fazla yorum

  • Güncelleme: 07.02.2016 21:56
  • Okunma: 2466

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Ömer ŞEN

    www.emirdag.gen.tr'ye nice başarılı on yıllar dilerim.Melih Can KALENDER ve arkadaşlarına büyük bir özveri ile yılmadan yayına devam ettikleri için teşekkür ederim.İyiki sizler varsınız , sizin sayenizde Emirdağ'ımızdan , hemşerilerimizden haberdar oluyoruz.Sağolun.

  • Seref Vuran

    Nice 10 yillara,dunyanin neresinde olursam olayim,her Sabah tikladigim ilk site www. emirgag.gen.tr
    Basarilarinizin devami dilegi'ile,sevgiler
    Seref Vuran