Yeni Birimler Geliyor

Haberler / Güncel

Yeni Birimler Geliyor

Emirdağ Belediyesi yönetimi kadrolarda yapılan personel görevlendirme değişikliklerinin ardından yeni birimler kurarak çalışmaları hızlandırma çalışmalarına başladı. Emirdağ Belediyesi’nin dinamiklerini ortaya çıkarmak ve yenilikçi projelere öncülük etmesi planlanan birimlere atamaların yapıldığı bildirildi. Kurulan Çevre Hizmetleri Birimi; su, katı atıklar, evsel atıklar vb çevreyle ilgili projelerin takibi konusunda çalışmalar yürüteceği, AR-Ge birimi ile de Avrupa Birliği ve çeşitli ajanslardan alınabilecek proje üretim, hibe programları ve eğitim programlarını takip edeceği, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini yaparak yenilikçe Emirdağ Belediyesi için çalışmaları hızlandıracağı bildirildi.

İlerleyen zamanlarda ihtiyaca göre sanal birimler üzerinden çalışma dinamiklerini geliştirecek birimlerin kurulması konusunda çalışmaların devam ettiği alınan bilgiler arasında yer alıyor.

  • Okunma: 3032

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • fakı

    cok guzel hatta mukemmmel gercekten emırdagın guzellesmesını ve ımkanların daha guzel olmasını saglamaya calısan herkese rabbım kolaylık versın