Yeni Yılın İhtişamına Özel En Şık Kolye Modelleri

Haberler / Medya

Yeni Yılın İhtişamına Özel En Şık Kolye Modelleri

Tüm yılın en ihtişamlı ve en özel günü olan yılbaşının istinasız hepimiz; özel ve anlamlı geçmesini diliyor, bu yolda elimizden geleni ardımıza koymuyoruz. Mekan, kıyafet, hediye seçimi derken; özellikle Aralık ayını yılbaşı hazırlıklarımız ile geçiriyoruz.
Yılbaşında sevgilinize armağan edeceğiniz hediye seçimini hala gerçekleştirmediyseniz; ona ihtişamlı bir hediye armağan etmek adına aşağıdaki önerilerimize göz atabilirsiniz.

İşte, yeni yılın ihtişamına özel en şık kolye modelleri:

Yonca Kolye
İyi şansın simgesi olan yolca kolye; Lizay Pırlanta’da şu an %50 indirimle satışa sunuluyor. Üstelik kredi kartına 4 taksit şansını değerlendirebilme imkanınız da var!
Zincirinde iki adet minik pırlanta ayrıntısının bulunduğu bu model; kız arkadaşınızın başını döndürecek!

Kar Tanesi Plaka Kolye
Yeşil altının ihtişamını bir kez daha gözler önüne seren kar tanesi plaka kolye; sevgilinize onun kar tanesi kadar eşsiz ve biricik olduğunu ifade etmenize yardımcı olacak!
Bu hediyeyi sevgiliniz; bir an olsun bile boynundan hiç ama hiç çıkarmak istemeyecek!

Altın Taşlı Sonsuzluk Kolye
Sonsuzluk işaretinin minik ve şirin pırlanta ayrıntıları ile bezendiği bu model; sevgilinize aşkınızın sonsuz ve daimi olduğunu bir kez daha hatırlatmanız için imal edildi!
Üstelik ürünü herkes; kız arkadaşına armağan edebilsin diye 315 TL gibi ekonomik bir fiyatla satışa sunuluyor!

Lizay Pırlanta’nın diğer kolye modellerini görüntülemek için https://www.lizaypirlanta.com/altin/kolye/trend-kolyeler linkini hemen tıklayabilirsiniz.

Fotoğraflar

  • Okunma: 6416

Yorumlar (0)Yorum Yap