Yerel Gazetelerden Üzücü Haber

Haberler / Medya

Yerel Gazetelerden Üzücü Haber

Emirdağ, Afyonkarahisar ve Belçika basını açısından önemli haberler üreten bir yer! Gurbetçisinin yanı sıra ülkemizin dört bir yanına dağılmış olan Emirdağlılar için memleketten haber diğer memleketlere göre daha önem arz ediyor. Bunu son yıllarda basımı yapılan çok sayıda dergi vb basılı yayınlardan anlayabiliyoruz.

Geçtiğimiz hafta içerisinde bir araya gelen Emirdağ'da yayın yapan iki yerel gazetenin yazı işleri müdürleri bir karar aldılar ve 12 yıldır Emirdağ'da devam eden günlük gazetelerini haftalık gazeteye çevireceklerini dile getirdiler. Emirdağ Gazetesi ve Emirdağ'da Haber Gazetesi tarafından alınan kararı Emirdağ'da Haber Gazetesi'nden Cüneyt Gargılı şöyle açıkladı; "Şubat ayından itibaren Emirdağ'daki iki yerel gazete haftalık olarak çıkma kararı aldık. Cuma günleri daha fazla sayfa sayısı ve daha kaliteli baskı ile Emirdağlıların karşısına çıkacağız. Afyonkarahisar Valiliği bilgisinde aldığımız bu kararla resmi ilan haklarımız devam edecek, dilediğimiz an günlüğe de geçebileceğiz." dedi.

Emirdağ'daki yerel gazeteler Şubat ayıyla birlikte her hafta Cuma günleri basılacak ve dağıtımı gerçekleştirilecek.

  • Okunma: 4141

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Mahmut atalay.cetin

    Ulan izmir li kardesim once yazini duzgunce yaz birde bunun belediye baskani yada yerel yoneticilerle ne alakasi var makarna yemeyi birak biraz aklini calistiracak gidalar ye saygilar

  • izmirli

    ne olduay bu gun kadarda ne oalcak emırdag serdal olusurece bır şey olmaz emırdan beledıye olacak önce sangın başkan ne yapın bu gun kadar ne yapcak

  • baska kapı

    Her ıkısınınde ıstedıgı ve donem donem yaptıgı Şu ;
    Ben beledıyeye yandassam. Beledıyeyı , sömureyım .yeyım .yattıgım yerden ...
    ....
    Yok , yandas deyilsem, yedirmiyorlarsa , ölümüne kin ve nefretle , iftıra ve hakaretlerle bld bsk ınıyla ugraşırım. Burnundan gelirim.
    ....
    Kimse beni hafife almasın.
    ....
    Mantık bu
    Terazı bu
    Olunca.

    Bunlar az bıle
    Haftalıktan yıllıga gecse ,
    Emırdag halkı cok sey kaybetmıs , cok sey kacırmıs olmaz.
    ..