Yıllık 3 Bin Liraya Kiralık Kent Ormanı

Haberler / Güncel

Yıllık 3 Bin Liraya Kiralık Kent Ormanı

2011 yılında Emirdağ Adaçal eteğine, Huzurevinin üst tarafına dönemin Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından oluşturulan Emirdağ Kent Ormanı Bakan Veysel Eroğlu ve protokol tarafından açılmıştı. Emirdağ Kent Ormanı içerisinde şelaleler, piknik alanları, kafeterya, oyun parkları yapılmış, Emirdağ'da dini turizmi hareketlendirmek adına Bediüzaman Said Nursi evi de inşa edilmişti.

2011 yılından bu yana Emirdağ Belediyesi tarafından işletilen Emirdağ Kent Ormanı, 2016 yılında sözleşmenin bitmesinden dolayı Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bölge Müdürlüğü'ne geçti. 2016 yılından bu yana bakımsız bir şekilde atıl vaziyette duran Emirdağ Kent Ormanı için ihaleye çıkılıyor.

8 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat:11.00'da Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü Satış Salonunda gerçekleşecek ihalede 1 Adet Emirdağ Kent Ormanı D Tipi Mesire Yerinde yer alan gelir getirici tesislerin (kır kahvesi mevcut) işletme hakkının, 6831 Sayılı Orman Kanunu’nun 25 ve Ek-8 inci maddesi uyarınca kiraya verilmesi bekleniyor. 10 yıllığına kiralanacak olan Kent Ormanının yıllık kira bedeli olarak ise 3 bin TL belirlendi. İhaleye girmek isteyenlerin 600 TL geçici teminat yatırdıktan sonra ihaleye girebileceği bilgiler arasında yer alıyor.

  • Okunma: 9851

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • Mocca

    Ataturk parki yapilirken nerdeydiniz Dogan bey ve Canan hamfendi?
    Burayi yapip kendilerinden olana veren kimdi?

  • takım tutar gıbı partı tutmak neymiş vatanı düşünün

    yav kardesım ne dar kafalısınız sen terorıst olsan bırak rahatca gezmeyı suan su yazdıklarımı bıle okuyamazdın su sıyası takıntılarınızı kenara bırakıp vatan ıcın fıkırler uretsenız sımdı turkıye daha ıyı noktalara gelmişti!!!!!

  • Dogan

    Ön yargi degil gercekler bunlar ülke bir siyasi parti tarafindan ele gecirilmis sadece o partiye oy verenler masummus diyer herkes terörist mis muamelesi var

  • mahmut atalay cetin

    canan isimli guzel kardesim gel sen calistir boyle yorum yapacagina katil ihaleye bitsin bu is
    birakin artik su on yargilari

  • canan

    Kim bilir hangi ak partili kardeşimize devredecekler burayı ? Kendi adamlarından birisi almazsa bu ihaleyi meydanın ortasında at gibi kişnerim.