Yılmaz; Emirdağ Doğalgaz Konforuna Ulaşacak

Haberler / Güncel

Yılmaz; Emirdağ Doğalgaz Konforuna Ulaşacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK'dan yapılan açıklamaya göre 2002 yılından bu yana ülke çapında konutlarda ve sanayide doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılabilmesi amacıyla 62 dağıtım bölgesi için doğalgaz dağıtım lisansı ihalesi gerçekleştirildiği kaydedildi.

Rize, Afyon, Malatya ve Zonguldak illerindeki doğalgaz dağıtım kapsamı genişletildi. Rize'de doğalgaz dağıtım faaliyeti gösteren Aksa Karadeniz Doğal Gaz Dağıtım AŞ’nin dağıtım bölgesi, Güneysu ilçesini kapsayacak şekilde düzenlendi.

Afyon'da faaliyet gösteren Aksa Afyon Doğal Gaz Dağıtım AŞ’nin dağıtım bölgesi; İscehisar, Şuhut, Sandıklı ve Emirdağ ilçelerini kapsayacak şekilde genişletildi.

EPD Başkanı Mustafa Yılmaz, "Bu konuda Sayın Başbakanımız ilk müjdeyi vermişti. Biz de kendilerinin talimatı doğrultusunda hızla süreci hızlandırdık. Afyonkarahisar dağıtım bölgesi; İscehisar, Şuhut, Sandıklı ve Emirdağ ilçelerindeki vatandaşlarımızın doğalgaz konforundan ve rahatlığından yararlanması için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bu yerleşim yerlerine en kısa sürede doğal gazı ulaştırmayı hedefliyoruz."diye seslendi…

  • Okunma: 2886

Yorumlar (0)Yorum Yap