Yüzmeyi Öğrendiler

Haberler / Spor

Yüzmeyi Öğrendiler

İlçemiz gençlik hizmetleri ve spor müdürü Celil Sağlam'ın organizasyonu ile açılan yaz spor okulu yüzme kursu sona erdi. Korkmaz Aqua'da yapılan ve dört hafta süren kursa her yaş grubundan öğrenciler katıldı. Kursa katılan öğrencilerin hem eğlenmeleri hemde yüzmeyi öğrenmeleri velilerin beğenisini kazandı.

Veliler " Emirdağ da böyle bir etkinliğin olması çocuklarımız için oldukça faydalı. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz." dediler. Kurs öğretmeni Yavuz Öztuncer " yüzmeyi bilmemek bir eksiklik olarak karşımıza çıkabilir. Bu kurslar ile katılan kursiyerlere bir daha unutmamak üzere yüzmeyi ve yüzmenin temel becerilerini öğretiyoruz. Bu sene ki kursta da başarı oranımız oldukça yüksek. Böyle bir faaliyet belkide ilimizin hiç bir ilçesinde yok. Dolayısı ile bu kursun açılmasında adım atanlara ve öğrencilerimize kolaylık sağlayan tesis işletmecilerine teşekkür ediyorum. Umarım kurs katılanlara faydalı olmuştur." dedi.

Emirdağ İlçe gençlik hizmetleri ve spor müdürü Celil Sağlam ise " Göreve geldiğim günden itibaren özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz için birşeyler yapma çabasında oldum. Gerek yaz aylarında gerek kış aylarında kim çocuklarımıza gençlerimize yönelik bir çalışma yapmak istiyorsa müdürlüğümüz desteğini esirgemeyecektir. Yüzme kursu da başarı ile tamamlanmıştır. Hocamıza, tesis yetkililerine, katılanlara teşekkür ederim. Bu tür faaliyetler devam edecektir." dedi

  • Okunma: 2445

Yorumlar (0)Yorum Yap