Yurdunuseven, Emirdağ'da Halkın Sorunlarını Dinledi

Haberler / Güncel

Yurdunuseven, Emirdağ'da Halkın Sorunlarını Dinledi

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığının geçtiğimiz hafta başlattığı halk gününe ilgi artarak devam ediyor. AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu tarafından başlatılan ve her hafta parti binasından gerçekleştirilen halk gününe bu hafta AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de katıldı.

Milletvekili Yurdunuseven Emirdağ'da bazı programlara da katılım sağladı. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve Emirdağ protokolü Aziziye İlkokulu'nda gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma günü etkinliğine katıldı. Daha sonra Emirdağ Kaymakamlığına atanan ve geçtiğimiz haftalarda görevine başlayan Kaymakam Halil İbrahim Acır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Yurdunuseven daha sonra AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı binasına geçerek halk günü için vatandaşlarla bir araya geldi.

Halk günü kapsamında Emirdağ'da bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'e, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu'nun yanı sıra Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğan, İl Genel Meclisi üyesi İzzet Azbent de eşlik etti.

Halk gününe gelen vatandaşların taleplerini dinleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, vatandaşlardan gelen taleplerin yerine gelmesi için gerekli görüşmeleri gerçekleştirerek taleplerle ilgili bilgi verdi. Emirdağlı vatandaşlardan gelen taleplerle bizzat ilgilenen Yurdunuseven daha sonra ilçemizden ayrıldı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in programı ve halk günüyle ilgili AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu bazı açıklamalarda bulundu. Koyuncu; "Sürekli hale getirdiğimiz halk günü için sayın vekilimizi Emirdağ'da ağırladık. İlk önce Aziziye İlkokulu'ndaki 15 Temmuz programına katıldık. Burada çok güzel, okulumuza yakışır bir Z-Kütüphane var. Emeği geçenlerden ve yaptıranlardan Allah razı olsun. Emirdağ Kaymakamımız Halil İbrahim Acır'a hayırlı olsun ziyaretimizden sonra hemşehrilerimizle vekilimiz bir araya geldi."

Ankara'da Randevu İşi Bitti
Emirdağ'daki Halk gününün faydasını görmeye başladıklarını dile getiren Koyuncu, "Partili partisiz herkese kapımız açık. Bu anlamda her kesimden vatandaşımızın taleplerini ve şikayetlerini dinliyoruz. Yapılabilecek olanlarla ilgili ekip arkadaşlarımız gerekli çalışmaları başlatıyor. Halk günümüzde vekillerimizin katılımları da vatandaşlarımızın seçtikleri kişilerin yanında olduklarını bilmelerini ortaya koyuyor. Eskiden Ankara'da milletvekillerinden randevu bekleyen bir dönemden şimdi halkın derdini dinleyen ve sorunlarını çözmek için halkın ayağına kadar gelen bir milletvekilinin olduğu dönemleri yaşıyoruz. Halk günü programlarımız her hafta düzenli olarak devam edecek ve hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz." dedi.

  • Okunma: 2704

Yorumlar (0)Yorum Yap