Zabıtadan Fırın Denetimi Gerçekleştirildi

Haberler / Güncel

Zabıtadan Fırın Denetimi Gerçekleştirildi

İlçemiz de bulunan pide fırınlarında hijyen ve gramaj denetimi yapıldı. Halkın sağlığını riske atarak hijyen koşullarına uymayan işletmelere cezai ve yasal işlem uygulandı.

‘’Halkımızın sağlığı daha önemli’’

Emirdağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde farklı noktalarda hizmet veren pide fırınlarını denetime tabi tutuyor. Ekipler, denetledikleri tüm pide fırınlarında ruhsat, ekmek gramajı, ambalaj kağıdı, el altı tahtaların temizliği, boya-badana, genel temizlik, fiyat tarifesi, genel hijyen şartları gibi konulara dikkat etti.

Denetimler esnasında uyulması gereken hijyen koşullarına ilişkin bilgilendirme yapan ekipler, kuralları ihlal eden işyerleri hakkında cezai ve yasal işlem başlattı. Gerçekleştirilen denetimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan işletme sahipleri ise, yapılan denetimlerden memnun olduklarını ve bu tür denetimlerin sık sık yapılmasını ilettiler.

  • Okunma: 2535

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Emirdağ

    Cezai işlem yapılan yerler açıklanmalı ki oradan almayalım cezayı halkta kessin,ceza almayan müessese söylensin ki mukafatını halk versin...