20+5=0

Köşe Yazıları / Melih Can Kalender

Bu bir Emirdağ isyan ilanıdır! Evet, yanlış duymadınız artık kendimize gelip tüm Türkiye’ye Emirdağ'ın gücünü gösterme ilanıdır. Birlik olunacağı zaman Emirdağlının nasıl kenetlendiğini tam 1 yıl önce gördük. Kış nüfusu ile 10 bin kişinin yaşamadığı Emirdağ'a nasıl doğal gazı getirmeyi başardılarsa, bunu da başarırlar.

Afyonkarahisar Emirdağ'a ne kattı 20 yıldır? 20 yıl önce Emirdağ Afyonkarahisar'ın kaçıncı büyük ilçesiydi şimdi kaç? Ve +5 yıl sonra kaç olacak?

Aslında suç bizim sivil toplum örgütlerinde onların bize 25 yıldır tanımadıklarını biz Afyonkarahisar bürokrasisine ve basınına tanıdık.

Afyonkarahisar’dan dışarı çıkamayacak insanları Emirdağlı oylarımızla her dönem meclise soktuk. Afyonkarahisar’dan dışarı çıkamayacak insanları kendi elimizle,kendi uçağımızla Avrupa Birliğine soktuk. Kuş uçmayan Afyonkarahisara Emirdağlılar gelecek diye inandık elimizle hava alanı yaptırdık. Kanalına destek olmak için reklamlar verdik. Ve dahası sonuç 20+5=KOCAMAN "0"
Bunları yaparken aslında biz şunu unuttuk Emirdağlılığımızı...

Şimdi aslında yapılacak en büyük şey Afyonkarahisar’dan başka bize faydası olmayan siyasi partileri bırakıp kendimizi düşünmek. "Kahveci Çırağı olsunda Emirdağlı olsun." denilen Atasözümüzü yerine getirmek. Türkiye mi Büyük Emirdağ mı? gösterelim Emirdağ unutmayalım “Dünyada TÜRK olmak gibidir,Türkiye de EMİRDAĞLI olmak!”

  • Okunma: 25646

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Kemal

    Parti kursan oyum sana melih can